Tools&Toys

Tek introduceert protocolanalyzer voor PCI Express 3.0

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Tektronix heeft een testoplossing voor PCI Express 3.0 gelanceerd. De TLA7SA16- en TLA7SA08-modules leveren protocoltests en logische analyse in een enkel instrument. In combinatie met bordondersteuningssoftware en probes geven de modules PCIE 3.0-ontwikkelaars de mogelijkheid om een tijdgecorreleerd beeld te krijgen van het systeemgedrag, van protocolanalyse tot aan de fysieke laag. De opties van de protocolanalyzer omvatten flexibele geïntegreerde databeelden voor de analyse en monitoring van verkeersstromen gecorreleerd met events in de fysieke laag. Op het gebied van de logische analyse beschikken de modules over een scala aan probemogelijkheden, geavanceerde triggers en golfvormen.

De TLA7SA16 en TLA7SA08 bieden x8 en x4 lijnondersteuning en kunnen overweg met PCI Express-linkbreedtes van x1 tot x16. De modules zijn volledig compatibel met eerdere PCI Express-generaties. Ze kunnen dynamisch veranderingen bijhouden in linkbreedte, linksnelheid en busvermogentoestand, en hebben een triggertoestandmachine die alle protocollagen bestrijkt (fysiek, data, link en transactie). Het geheugen van 16 Gbyte verhoogt de kans dat het instrument de fout en zijn oorzaak registreert.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content