Technolution opent vestigingen in Scandinavië

Reading time: 1 minute

Author:

Technolution heeft vestigingen geopend in Kopenhagen en Stockholm. Hiermee versterkt het Goudse systeemhuis zijn activiteiten in Scandinavië, waar het betrokken is bij grootschalige projecten op het gebied van slimme steden en intelligente verkeersoplossingen. De twee Technolution Nordics-kantoren zijn al volop in bedrijf en hebben hun personeelsbestand onlangs nog uitgebreid met nieuwe lokale medewerkers.

Een succesvolle tender voor Kopenhagen opende voor Technolution de deuren naar het noorden. Het bedrijf is een belangrijke partner in het ambitieuze CPH 2025 Climate Plan, waarmee de Deense hoofdstad in 2025 volledig CO2-neutraal wil zijn. Technolution ondersteunt de stad met intelligente transport- en infrastructuuroplossingen.

Het werk in Denemarken leidde al snel tot spin-off in Zweden en Noorwegen. Die nieuwe projecten vragen veel en intensieve interactie met de opdrachtgevers. Nabijheid en een hechte relatie zijn dan van groot belang, zowel voor de klant als voor Technolution. De vestigingen in Kopenhagen en Stockholm creëren hiervoor de benodigde ruimte en bieden tegelijkertijd een basis voor de uitbouw en consolidatie van de activiteiten in Scandinavië.

Mobiliteit is het speerpunt van de Goudse ambities in het noorden. Voor Kopenhagen heeft Technolution zijn verkeersmanagementplatform Mobimaestro uitgebreid met smart city-functionaliteit. Het platform vormt daar nu het hart van de verkeerstoren, van waaruit de stad het verkeer bewaakt en zijn inwoners via apps en dynamische borden voorziet van verkeersinformatie op maat. Daarnaast focust Technolution in Scandinavië op energie, publieke veiligheid, high-end security en industriële toepassingen.