Personen en bedrijven

TBP breidt uit in Duitsland

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

EMS-leverancier TBP Electronics opent een verkoopkantoor in het Duitse Zirndorf. De vestiging moet bestaande en toekomstige Duitse opdrachtgevers ondersteunen tijdens de productontwikkeling- en assemblage. TBP had tot nu toe verkoopkantoren in Dirksland en Geel.

’Het ontwikkelen van activiteiten op de Duitse markt is volledig in lijn met onze strategie‘, zegt TBP-directeur Ton Plooy. ’Vorig jaar al hebben we speciaal voor Duitsland een business development manager aangesteld. Het werd echter al snel duidelijk dat we een nog sterkere aanwezigheid in Duitsland nodig hebben om onze reputatie in het gehele Duitse gebied op te bouwen.‘

TBP‘s nieuwe business development manager voor Duitsland is Jürgen Westenkirchner. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in hardwaredesign en PCB-lay-out en leidde sinds 2003 de verkoopafdeling van Jumatech, een leverancier van speciale hoogvermogen-PCB‘s. Westenkirchner zal nauw samenwerken met zijn Nederlandse tegenhanger Bas Dorren om nieuwe business in Duitsland te ontwikkelen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content