Kort nieuws

Tass België opent kantoor in Gent

Koen Vervloesem
Leestijd: 1 minuut

Embedded-softwareconsultant Tass België heeft naast zijn vestiging in Leuven nu ook een kantoor geopend in Gent. Het bedrijf ziet dit als een uitvoering van zijn local for local-strategie: Tass wil lokale ingenieurs inzetten voor opdrachten met lokale klanten. ’Voor de Tass-werknemers spaart dit tijd uit bij de steeds toenemende verkeersdrukte en voor onze klanten garandeert dit een optimale dienstverlening‘, aldus het persbericht.

De Leuvense afdeling blijft het hoofdkwartier van Tass België en het aanspreekpunt voor het oosten van België, terwijl Gent het lokale kantoor voor het westen van België wordt. De virtuele grens tussen beide is de as Antwerpen-Brussel. Tass zal de komende maanden zijn sales en aanwervingen ook meer lokaal focussen. Het adres van het nieuwe kantoor is Franklin Rooseveltlaan 349/Z, 9000 Gent.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content