Achtergrond

Studenten stoeien met embedded vision

Hugo Arends, Herman Riezebos
Leestijd: 6 minuten

Tijdens de minor Embedded Vision Design ontwikkelen studenten in acht weken software om camerabeelden te verwerken voor uiteenlopende toepassingen. Hugo Arends en Herman Riezebos van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen bespreken de oogst van dit jaar.

Haal de juiste informatie uit camerabeelden en ontwikkel hiervoor een technische oplossing. Dat is kort samengevat de opdracht voor hbo-studenten tijdens de minor Embedded Vision Design van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens een presentatieochtend eind januari toonden studenten, meestal van de Han-opleiding embedded systems engineering maar ook van andere opleidingen of hogescholen, de resultaten van de projecten waaraan zij de acht weken daarvoor hadden gewerkt. In deze projecten moesten zij zelf software ontwikkelen om camerabeelden in te lezen en te bewerken, om daaruit vervolgens conclusies te trekken.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content