Kort nieuws

Solmates verkoopt eerste piëzoproductiemachine

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het Enschedese Solmates heeft de eerste order binnengesleept voor de levering van zijn Piezoflare 1200. Dat is een machine die met gepulste lasers piëzo-elektrische lagen kan aanbrengen in chips. Het Noorse Sintef is de eerste klant. De levering staat gepland voor januari 2013.

’Sintef is een bijzonder mooie launching customer‘, vindt Solmates-CEO Arjen Janssens. ’Met deze order starten we een zeer nauwe samenwerking tussen Solmates en Sintef om ons apparaat optimaal te laten functioneren in hun productielijn. De combinatie van onze innovatieve machine en hun expertise in de ontwikkeling van nieuwe chips creëert een state-of-the-art centrum voor piëzomems in Europa. Van hieruit kunnen nieuwe chipdesigns worden ontwikkeld die vervolgens naar productiepartijen worden overgedragen, natuurlijk ook dan geproduceerd met behulp van ons apparaat.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content