Kort nieuws

Sioux versterkt zich in automotive

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Sioux heeft Logena Automotive overgenomen, specialist in embedded software en hardware voor de auto-industrie. Het bedrijf met kantoren in Ede en Center Valley, Pennsylvania, en een brede klantenkring in Europa, Azië en Amerika richt zich onder meer op hmi-design, systeemintegratie en productontwikkeling voor toekomstige mobiliteit in combinatie met apps. Logena zal als zelfstandige vestiging van Sioux gaan opereren en voor het Eindhovense systeemhuis de wereldwijde automotivemarkt gaan bedienen.

‘De krachtenbundeling levert ons een sterke automotivepartner met veel marktkennis op, die totaaloplossingen kan bieden aan zijn internationale klanten’, aldus Sioux-coo Erik van Rijswijk. ‘Automotive is een sector waar wij veel toekomst in zien en met deze overname kunnen we de toenemende vraag vanuit de markt beantwoorden.’ Directeur Gerben Hilboldt van Logena: ‘Met de versterking door Sioux kunnen we onze klanten voortaan schaalbaar en multidisciplinair van dienst zijn met een breed pakket aan technologische oplossingen.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content