Sintecs breidt uit met eigen hardwareontwerp


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

EDA-serviceprovider Sintecs heeft een zuster-bv opgericht, Sintecs Product Engineering (SPE). Waar het moederbedrijf vooral consulting doet op het gebied van high-speed bordontwerp, neemt de nieuwe telg in de Sintecs-familie de hele keten van productontwikkeling voor zijn rekening. SPE ontwikkelt eigen producten, maar laat zich ook inhuren door derden. Het bedrijf biedt op dit moment emplooi aan vijf mensen.

Volgens directeur Hans Klos is de oprichting van SPE een natuurlijke uitbreiding op Sintecs. ’We raakten steeds eerder bij het ontwikkelproces betrokken. Dan is het logisch om de zaak van a tot z te gaan afwikkelen. Die vraag kregen wij nadrukkelijk uit de markt‘, aldus Klos. Sintecs is gespecialiseerd in onder meer printplaatontwerp en analyses op het gebied van EMC, signaalintegriteit, temperatuurgedrag en timing.