Seminarie over draadloze technologie in de industriële automatisering


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Agoria Industrial Automation organiseert op 19 februari een event over het gebruik van draadloze communicatie in de industriële automatisering. Op deze infodag zijn zes getuigenissen te horen van verschillende gebruikers over de stabiliteit en de meerwaarde van draadloze communicatie in de industriële automatisering. Draadloze oplossingen worden meer en meer gebruikt in de industrie, zowel in de discontinugerichte als de procesgerichte productie. Toch blijft er bij heel wat technische beslissers een zekere drempelvrees bestaan om deze technologie in te zetten, stelt Agoria.

Elke toepassing legt het accent op een specifiek thema zoals veiligheid, betrouwbaarheid en veiligheidsfuncties. Producenten vertellen over de voordelen en tevens over de maatregelen die moeten worden getroffen om zonder problemen te kunnen starten.