Kort nieuws

Sagem kiest videosoftware Philips

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Sagem Communication gaat de Lifevibes Video-oplossing van Philips gebruiken in zijn eerste Edge-gebaseerde muziek- en beeldtelefoons. De geïntegreerde softwaresuite uit Eindhoven stelt de Parijse mobieltjesbouwer in staat een geavanceerde gebruikersomgeving te realiseren op een breed scala aan toestellen. ’Consumenten raken steeds meer geïnteresseerd in muziek en video op mobiele apparaten‘, aldus Cees Geel, CEO van Philips Software. ’Met onze oplossing kunnen fabrikanten zeer snel en goedkoop aan de verwachtingen voldoen.‘

Lifevibes Video biedt uitgebreide multimediafuncties, waaronder het afspelen van muziek, het schieten van plaatjes en het weergeven en opnemen van bewegende beelden. De software kan overweg met lokale opslagmedia en ondersteunt onder meer progressieve downloads en stromende inhoud. Daarbij is de oplossing volledig compatibel met bestaande videoservices van de grote operators.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content