Tools&Toys

Rohde & Schwarz ontwikkelt Tetra-oplossing voor MKB

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Rohde & Schwarz Professional Mobile Radio heeft een alles-in-eenoplossing op de markt gebracht voor kleine en regionale Tetra-radionetwerken. Het Accesnet-T Campus IP-systeem bevat een basisstation, exchange en gateways in een enkele kast. Dit maakt het met name interessant voor het MKB, denkt de fabrikant. Het systeem is schaalbaar en flexibel. Zo is het mogelijk om het aantal basisstations te verhogen naar drie. Bovendien kun je het aansluiten op de rest van de Accesnet-T-productfamilie om een groot netwerk op te zetten. Communicatie via een session initiation protocol-gebaseerde telefooninterface behoort ook tot de mogelijkheden.

Accesnet-T Campus IP is ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven die een digitaal Tetra-netwerk willen installeren. Grotere bedrijven kunnen de nieuwe kasten gebruiken om de communicatie tussen regionale kantoren te regelen. Rohde & Schwarz denkt ook aan voetbalstadions, concertgebouwen en beurshallen voor de Tetra-technologie die een veilig en interferentievrij radionetwerk mogelijk maakt, onafhankelijk van het normale mobiele netwerk.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content