Rohde & Schwarz houdt alle uitgaande lijnen in het oog


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Netwerkmanagementsoftware van Rohde & Schwarz biedt netwerkbeheerders een oplossing die een centraal overzicht geeft van alle zendoperaties in het systeem. Het TS4570-pakket houdt alle zenders en monitorapparatuur in de gaten via een SNMP-interface en geeft deze grafisch weer op een computerscherm. Verstoringen worden direct zichtbaar zodat de netwerkbeheerders snel kunnen ingrijpen. Zendfouten kunnen zo worden voorkomen of hun impact beperkt. De software maakt het overbodig om ingewikkelde individuele oplossingen te programmeren die tot nu toe nodig waren voor netwerkmanagement.

Het nieuwe pakket van Rohde & Schwarz kan worden geïnstalleerd op een commercieel beschikbare industriële computer. Omdat de software is gebaseerd op SNMP, kan hij communiceren met alle SNMP-compatibele zenders en monitorapparatuur in een netwerk, onafhankelijk van de leverancier. Koelsystemen, noodvoedingen en andere componenten die niet SNMP-compatibel zijn, kunnen worden gecontroleerd via een parallelle I/O-poort of een SNMP-converter.