Tools&Toys

Release 3 brengt Silverlight naar Windows CE

Leestijd: 1 minuut

Microsoft is begonnen met de productie van Windows Embedded CE 6.0 release 3 en brengt daarmee zijn Silverlight 2.0-platform voor applicatieontwikkeling naar de embedded-wereld. Daarnaast verbetert deze uitvoering de verbindingsmogelijkheden met Windows 7. Ook brengt R3 de aanraakschermmogelijkheden van Windows 7 naar het embedded platform.

De uitvoering heeft een grootte van minimaal 300 kbyte en draait op Arm, Mips en X86. SuperH 4 wordt vanaf deze release niet langer ondersteund. Als componenten levert Microsoft onder meer een embedded versie van Internet Explorer, viewers voor Microsoft Office-documenten, de Flash-lite-plug-in een IM-functionaliteit meegeleverd.

De ontwikkeltools kosten 995 dollar, de licentiekosten voor het platform zijn afhankelijk van het volume. Een gratis evaluatieversie is te downloaden van Microsofts website.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content