Kort nieuws

Reinaudo nu fulltime CEO Agfa-Gevaert

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Deze week heeft de raad van bestuur van Agfa-Gevaert Luc Thijs benoemd tot president van de Healthcare-divisie. Thijs volgt Christian Reinaudo op die tot op heden zijn rol als CEO van de hele Agfa-groep combineerde met zijn vroegere presidentschap van Agfa Healthcare. Reinaudo kan zich nu volledig richten op zijn taken als Agfa-CEO.

De Belg Luc Thijs behaalde een masterdiploma in handels- en consulaire wetenschappen en een masterdiploma in handels- en financiële wetenschappen aan de Economische Hogeschool Limburg in Diepenbeek. Na een korte periode bij Bekaert Textiles startte hij zijn loopbaan bij Agfa-Gevaerts medische divisie in 1990. Hij oefende er leidinggevende functies uit in Asia Pacific, Latijns-Amerika en Italië. Vanaf 2006 had Thijs de leiding over Agfa Healthcares wereldwijde Imaging-divisie. Sinds 2009 leidde hij de regio Groeimarkten, bestaande uit Asia Pacific, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de CIS-landen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content