Tools&Toys

Programming Research upgradet Management Information System naar versie 1.1

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Programming Research heeft versie 1.1 van zijn Management Information System (MIS) aangekondigd. Dit pakket is bedoeld om de codekwaliteit van grote C- en C++-softwareprojecten te bewaken. MIS kan naleving van codeerstandaarden, bugs en taal- of andere projectmetrieken volgen.

Deze nieuwe versie geeft gebruikers meer mogelijkheden om de diagnostiek te beheren door het toevoegen van annotaties aan elke melding. Bovendien kan de software een volledig beeld geven van codeerstandaardnaleving. Dat geeft alle belanghebbenden en softwareontwikkelteams een eenduidige rapportage van het project.

MIS legt direct verbindingen met het configuratiemanagementsysteem om de broncode op te vragen. Versie 1.1 ondersteunt CVS, Subversion, Clearcase, Perforce, Synergy en MKS. Daarnaast is webinterface onder handen genomen voor deze nieuwe versie en zijn onderdelen toegevoegd om de configuratie en het uploaden van kwaliteitsgegevens te vereenvoudigen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content