Kort nieuws

Positieve cijfers en positieve blik bij Neways

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Neways heeft in het derde kwartaal een omzet geboekt van 108,6 miljoen euro. Dat is (een volledig autonome) stijging van ruim twaalf procent vergeleken met dezelfde periode van 2016. Belangrijkste groeimotoren voor de ems-specialist uit Son waren de sectoren halfgeleiders en automotive. De orderintake nam jaar op jaar met bijna veertig procent toe tot 149,9 miljoen euro.

‘Na de voor ons tegenvallende resultaten in de eerste helft van 2017 hebben we een positievere blik op de tweede helft van 2017: de omzetgroei is dit kwartaal versneld, het orderboek is goed gevuld en het resultaat is verbeterd’, verklaart Neways-ceo Huub van der Vrande. ‘De ontwikkelingen die we op het gebied van e-mobility realiseren, verheugen me zeer. Er is een duidelijke productietoename van onderdelen die we hebben ontwikkeld in opdracht van klanten.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content