Tools&Toys

PMC-module MEN heeft vier Uart-interfaces

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

MEN Mikro Elektronik heeft een 32 bit, 33 MHz PMC-module gepresenteerd met vier snelle RS422/485-Uart-interfaces voor seriële dataoverdracht. De P507 is bestand tegen temperaturen van -40 tot 85 graden Celsius en heeft een coating tegen stof en vocht. Hierdoor is hij volgens de fabrikant vooral geschikt voor veiligheidskritieke en mobiele toepassingen.

De P507-kaart ondersteunt full duplex (met RS422) en half duplex (met RS485). Elk kanaal van deze mezzaninemodule heeft zijn eigen 500 V isolatie, waardoor overdrachten tot 921,6 kbit/s binnen bereik liggen. Alle poorten zijn toegankelijk via de 50-pins D-Sub-frontconnector.

De Uart-functionaliteit komt van de on-board FPGA die op elk moment kan worden geüpdatet met nieuwe IP-kernen. In lijn met het concept van Universal Submodules (USM) zit de FPGA op de hoofd-PMC en de lijndrivers op de submodule.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content