Personen en bedrijven

Patrick Bliek krijgt Advanced Technology-prijs

Silvia Stegeman
Leestijd: 1 minuut

Patrick Bliek, bedrijfsaanspreekpunt bij het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (Nikos) van de UT, heeft de Advanced Technology-onderwijsprijs 2007 gewonnen. Hij kreeg de prijs van de Advanced Technology-opleiding voor het laten slagen van het Startrix-project, waarvoor hij vorig jaar onverwacht de verantwoordelijkheid kreeg.

Startrix is een jaarlijks project waarbij tweedejaarsstudenten Advanced Technology in groepen een businessplan voor een spin-off in elkaar zetten. Nikos begeleidt het project. Spin-offbedrijf Lionix stelt duizend euro aan prijsgeld beschikbaar voor het bedrijfsplan dat april dit jaar als winnaar uit de bus komt.

Advanced Technology bestaat sinds drie jaar en behandelt technologiecombinaties om innovaties in de markt te kunnen zetten. Basisbouwstenen van de opleiding zijn elektrotechniek, chemische technologie, technische natuurkunde, werktuigbouwkunde en bedrijfskunde.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content