Tools&Toys

Panasonic-display programmeerbaar met GTWin

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Panasonic breidt zijn assortiment TFT-kleurendisplays uit met de GT32T. Dit 6 inch kleurenscherm heeft een resolutie van 320 bij 240 beeldpunten. Door de geringe inbouwdiepte van 40 mm is hij in kleine ruimte te installeren. Daarnaast heeft het frontpaneel een IP65-beschermingsgraad voor toepassing in vochtige omgevingen.

Er zijn twaalf modellen leverbaar, standaard voorzien van een USB-aansluiting voor programmering en SD-geheugenkaartslot voor dataopslag. Er kan worden gekozen voor een kleuren- of monochroom scherm met RS232- of RS422-communicatiepoort. Het meest uitgebreide model beschikt ook over een Ethernet-aansluiting en geluidsuitgang.

De GT32T is programmeerbaar via de universele GTWin-software. Panasonic heeft hiervoor een gratis update beschikbaar gesteld op zijn internetpagina. Schermen worden opgebouwd met voorgeprogrammeerde standaardobjecten, invoerelementen als 3D-objecten, trendgrafieken en zelfs eigen foto‘s.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content