Tools&Toys

Oscilloscopenlijn Lecroy moet debugtijd verkorten

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Lecroy heeft een nieuwe lijn van digitale oscilloscopen gelanceerd. De Wavejet 300A is bedoeld om de debugtijd te verkorten en documentatie te versimpelen, aldus de fabrikant. Het instrument heeft een 7,5 inch kleurenscherm, 500 kpts geheugen per kanaal en haalt een bemonsteringssnelheid van 2 GS/s. De oscilloscopen zijn leverbaar met twee of vier kanalen en hebben een bandbreedte van 100 tot 500 MHz.

De Wavejets zijn aan alle kanten uitgerust met USB-poorten om de data snel op te kunnen slaan en om het apparaat van afstand te bedienen. Via de USB-uitgang aan de achterkant kun je direct een verbinding maken met de pc, zodat je de kast met een commandoset vanaf de pc kunt besturen. Ook is het mogelijk een USB-printer aan te sluiten om de signalen af te drukken. De USB-poorten aan de voorkant zijn bedoeld om golfvormen, set-ups en schermafdrukken snel op te kunnen slaan op een geheugenstick. Extra connectiviteit is er met GPIB- en Ethernet-aansluitingen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content