Kort nieuws

Ordina TA wordt Task24

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Het voormalige Ordina Technical Automation gaat verder als Task24. Gisteren heeft het verzelfstandigde bedrijfsonderdeel de nieuwe naam in een launch party onthuld aan zijn medewerkers. ’De oude en vertrouwde afkorting TA komt erin terug‘, legt marketingmanager Ralf Bus uit. ’De ’s‘ staat voor ’solutions‘, de ’k‘ voor ’knowledge‘ en ’24‘ geeft aan dat ons werk continu doorgaat omdat de wereld ook 24 uur doordraait.‘ De internetsite www.task24.nl is inmiddels in de lucht; de huisstijl en het logo is het bedrijf nog aan het vervolmaken.

TA maakte zich onlangs los van Ordina, omdat er weinig aansluiting was met de activiteiten van de moeder. De directie, onder leiding van Geert Eijkhout, heeft samen met investeringsmaatschappij Gilde het volledige bedrijfsonderdeel overgenomen voor 30 miljoen euro. Het verzelfstandigde Task24 heeft 375 medewerkers. Het hoofdkwartier zit in Rosmalen. Daarnaast zijn er vestigingen in Eindhoven, Leidschendam en Zwolle.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content