Kort nieuws

Option verbindt internettoestellen met Frans netwerk

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De Franse telecomoperator SFR heeft twee nieuwe mobile internet devices (MID‘s) gelanceerd met draadloze inbouwmodules van Option. Het gaat om de Archos 3G+ en de M! PC Pocket 3G+, die via de Leuvense technologie communiceren met het nationale HSPA-netwerk van de operator. Het laatste toestel maakt bovendien als eerste gebruik van Options Linux-gebaseerde verbindingsbeheersoftware Globetrotter Connect.

De Archis 3G+ is een dunne handheld tablet die het mogelijk maakt om digitale media af te spelen, te internetten en televisie te kijken. Het MID heeft een Arm Cortex-processor, tot 3 Gbyte opslagcapaciteit en een 4,8 inch aanraakgevoelig kleurenscherm. De M! PC Pocket 3G+ biedt toegang tot e-mail en internet. Dit toestel met uitschuifbaar toetsenbord heeft een Intel Atom-processor, 4 Gbyte geïntegreerd geheugen en eveneens een 4,8 inch touchscreen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content