Option verbetert draadloze router


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Option introduceert een nieuwe, 3G draadloze router. Met deze Globesurfer III kunnen zowel MKB‘s als gezinnen beschikken over een communicatiehub die onmiddellijk een WLan-hotspot creëert en die verschillende gebruikers de mogelijkheid biedt om samen een snelle HSPA-breedbandverbinding te delen.

Een USB-interface maakt van de Globesurfer III een centrale computerhub. Door een externe harde schijf op deze interface aan te sluiten, kunnen gebruikers bestanden delen of bewaren op een centraal opslagsysteem. Multimediabestanden zoals Avi‘s of MP3‘s kunnen via het draadloze netwerk worden afgespeeld en een centrale printer kan door alle personeels- of gezinsleden worden gedeeld. Zowel de basis- als de meer geavanceerde functies zijn beheerbaar via de gebruikersinterface op het heldere kleurenscherm, dat alle functies, gebeurtenissen en acties van het toestel weergeeft.

De Globesurfer III van Option is een communicatiehub voor thuis en op kantoor.

De Globesurfer III is gebaseerd op Qualcomms 7225-chipset en biedt een HSUPA-uploadsnelheid tot 5,76 Mbit/s en een downloadsnelheid tot 7,2 Mbit/s. Daarnaast ondersteunt het kastje ook de AWS-band voor de Amerikaanse markt.