Kort nieuws

Ook USI kiest inbouwmodule Option voor MID’s

Leestijd: 1 minuut

Option gaat zijn GTM501-inbouwmodule voor 3G HSPA-connectiviteit leveren aan USI. Het Taiwanese bedrijf zal het bouwblokje integreren in zijn nieuwe mobiele toestel voor breedbandinternet, de MID-160. Het apparaat is ook uitgerust met Globetrotter Connect voor Linux, Options MID-software voor verbindingsbeheer.

De MID-160 is gebaseerd op een Intel Atom-processor, heeft een 800 bij 480 pixel touchscreen met een diameter van 5 inch, 512 Mbyte geheugencapaciteit, een 8 Gbyte SSD-harddisk en is geschikt voor Bluetooth, gps, HSPA en WLan. Met een gewicht van 250 gram en een dikte van 1,5 cm is de MID-160 op dit ogenblik de kleinste en lichtste MID, aldus Option in het persbericht.

Option sleutelt met Intel aan oplossingen voor MID‘s. Eerder dit jaar maakten de Leuvenaren bekend dat het Taiwanese Compal de eerste klant was van zijn GTM501-module.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content