NI verbetert Labwindows/CVI


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

National Instruments heeft een update op de markt gebracht van zijn Ansi C-ontwikkelomgeving Labwindows/CVI voor het bouwen van betrouwbare test- en meetoplossingen. In versie 9.0 zijn de compiler en de debugger verbeterd, wat de testontwikkeling en -doorlooptijd verkort. Ook zijn er nieuwe opties voor realtime systemen.

NI zegt dat ingenieurs rekening kunnen houden met 20 tot 50 procent verbetering bij compileertijden voor grote toepassingen. De voorgecompileerde headers in Labwindows/CVI 9.0 zorgen voor 80 procent verbetering in de projectkarakteristieken. Om het allemaal nog verder te versnellen, raadt het bedrijf aan om pakketten van Borland, Intel of Microsoft te gebruiken voor het compileren van de code in de Labwindows/CVI-omgeving.

Met de Labwindows/CVI Real-Time-module, nieuwe ondersteuning voor waakhondtimers en het Datalight Reliance-filesysteem kunnen gebruikers toepassingen ontwerpen die deterministisch reageren op fouten en waardevolle testdata vasthouden. De software is daarom nu ook geschikt voor de ontwikkeling van applicaties die deterministisch en betrouwbaar moeten zijn.