NI lanceert Teststand 4.2

Reading time: 1 minute

Author:

National Instruments introduceert een update van zijn testmanagementsoftware Teststand. Versie 4.2 biedt een verbeterde integratie met programmeeromgevingen zoals Labview en Labwindows/CVI, Microsoft .Net en scripttalen zoals Perl, Python en TCL. De software reduceert de ontwikkeltijd van testsystemen door als test executive geautomatiseerde tests te beheren en ingenieurs te helpen om bestaande, in verschillende talen geschreven software opnieuw te gebruiken.

De software bespaart ingenieurs een deel van de tijd die en het geld dat ze zouden besteden aan de ontwikkeling van specifieke test executives. Door de geboden integratie met script- en .Net-talen behalen ze met Teststand 4.2 een hoger rendement op hun software-investeringen, aldus NI. De verbeterde integratie met talrijke programmeertalen maakt Teststand ook toegankelijk voor ingenieurs die voorheen geen gebruik konden maken van de testmanagementomgeving.

Door de geautomatiseerde validatie van Labview-code kunnen ontwikkelaars sneller codemodules van hoge kwaliteit schrijven. Teststand 4.2 beschikt ook over de Labwindows/CVI memory leak detection-functie, die het debuggen van LabWindows/CVI-code vereenvoudigt, en memory leak identification om de ontwikkeling van testsystemen verder te stroomlijnen.