Tools&Toys

NI geeft acquisitiemodules regenjasje

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

National Instruments kondigt zes draadloze en Ethernet-data-acquisitiemodules aan, en twee ingress protection-behuizingen voor besturing en bewaking op afstand in veeleisende omgevingen. De modules combineren digitale I/O met hogere spanningen en IEEE 802.11b/g- of Ethernet-communicatie voor het op afstand besturen en bewaken van besturingselementen zoals pompen, kleppen en relais. Ze sluiten aan op NI‘s IP-behuizingen 9921 en 9922 om de apparatuur te beschermen tegen stofdeeltjes en spatwater of regen.

De WLS-9421- en WLS-9472-Daq-modules beschikken over acht kanalen voor digitale input en output met 24 V logische niveaus. De Enet-9421- en Enet-9472-Daq-kaarten bieden dezelfde metingen over een standaard Ethernet-verbinding. De WLS-9481 en Enet-9481 hebben vier elektromechanische relaisoutputs die in staat zijn om maximaal 2 A bij 30 V DC of 1 A bij 60 V DC te schakelen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content