Achtergrond

Muteren, mengen en delen naar een topfitte organisatie

Jurgen Appelo is schrijver, spreker en trainer op het gebied van Agile-softwareontwikkeling. Op 27 en 28 juni verzorgt hij in Mechelen de cursus ’Management 3.0‘, die is gebaseerd op zijn gelijknamige boek.

Leestijd: 7 minuten

Er zijn drie belangrijke strategieën om organisaties te verbeteren: muteren, mengen en delen. Agile-goeroe Jurgen Appelo legt uit wat deze inhouden en hoe we ze kunnen vertalen naar product- en softwareontwikkeling.

Hét thema binnen de IT de laatste jaren is continue verbetering. Of het nu gaat om management of multicore, het blijft een kwestie van voortdurend schaven, bijstellen of het roer omgooien. In dit artikel leg ik dat proces uit door het voor te stellen als het ’fitnesslandschap‘. Hierbij heeft iedereen die probeert zijn hardware of software te verbeteren de keuze uit drie belangrijke veranderstrategieën: muteren, mengen en delen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content