Tools&Toys

Mobiele handheld Rohde & Schwarz voor spectrumanalyse

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Rohde & Schwarz introduceert twee breed inzetbare instrumenten voor mobiele spectrumanalyse. De FSH4 en FSH8 zijn robuust, handzaam en lichtgewicht. Ze bestrijken een frequentiegebied van 9 kHz tot respectievelijk 3,6 en 8 GHz. Afhankelijk van de geïnstalleerde opties kunnen de kastjes dienstdoen als tweepoortige vectornetwerkanalyzers, als kabel- en antennetesters of als vermogensmeters. Daarmee dekken ze alle RF-meettaken af bij de service, de installatie en het onderhoud van RF-toepassingen.

De FSH‘s wegen 3 kg inclusief batterijen die ze de stroom geven om 4,5 uur te draaien. Rohde & Schwarz heeft bij het ontwerp de nadruk gelegd op bedieningsgemak. Een platte menustructuur en aparte knoppen voor veelgebruikte functies moeten efficiënt werk garanderen. Het hoge contrast van het VGA-kleurenscherm maakt dat de gegevens goed zijn te lezen, zelfs bij fel licht.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content