Tools&Toys

Mixed-signal oscilloscoop Lecroy komt tot 1 GHz

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Lecroy heeft een nieuwe lijn mixed-signal oscilloscopen op de markt gebracht. De modellen uit de MSO XS-A-serie hebben vier analoge en achttien digitale kanalen die ieder voor zich de beschikking hebben over 10 Mpts aan geheugen. Er zijn varianten met een analoge bandbreedte van 400 MHz, 600 MHz en 1 GHz, bij een maximale digitale inputfrequentie van 250 MHz. Volgens de fabrikant maakt de rekenkracht van het instrument het mogelijk om mathematische functies uit te voeren en seriële dataverwerking te doen, zelfs bij de langste meettijden.

De MSO XS-A heeft een scala aan gereedschappen om het ontwerpen en debuggen van embedded systemen te versnellen. Automatische metingen kunnen worden gebruikt om analoge of digitale kanalen te analyseren terwijl cursors gelijktijdig de analoge voltage- en digital buswaarden kunnen uitlezen. Er zijn opties voor Can, digitale audio, Lin, RS232, SPI en Uart die kleurgecodeerde presentaties van de buswaarden geven. Zo blijven de analoge kanalen vrij voor belangrijke sensor- en voedingssignalen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content