Personen en bedrijven

Mithun vertegenwoordigt Polarion in Benelux

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mithun Training & Consulting gaat de software-oplossingen van Polarion Software aanbieden, verkopen en lokaal ondersteunen in de Benelux. De twee partijen hebben daartoe een overeenkomst getekend. Het Duitse bedrijf is gespecialiseerd in application lifecycle management (ALM) en requirementsmanagement. Het heeft daarvoor een webgebaseerde en opensource oplossing voor in huis waarmee het de concurrentie aangaat met gesloten ALM-systemen van bijvoorbeeld IBM Rational, Serena Software en MKS.

’We zijn verheugd om de Polarion-oplossing aan te bieden aan onze klanten, een innovatieve technische leider in de ALM-business‘, zegt Mithun-directeur Harry Julsing. ’De Polarion-softwareoplossing ondersteunt volledig onze visie en strategie en zal ons helpen om onze business te laten uitgroeien tot een total solution provider.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content