Tools&Toys

Microchip-kit geeft Bluetooth-ontwerpers keuzevrijheid

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De DM183036, de nieuwe Bluetooth-evaluatiekit van Microchip, zorgt voor een flexibele add-on voor embedded evaluatie en ontwikkeling. De huidige Bluetooth-modules zijn vaak duur en niet flexibel omdat ontwikkelaars worden gedwongen om vooraf bepaalde basisbandradio‘s en microcontrollers te gebruiken. De nieuwe oplossing van Microchip bevat Candledragons Dotstack-demonstratiestack voor Bluetooth. Hierdoor hebben ontwerpers de mogelijkheid om een brede range van radio-IC‘s voor Bluetooth-connectiviteit te paren met veel 16 en 32 bit Pic-microcontrollers en DSPic digital signal controllers (DSC‘s) van Microchip. Daarnaast is Dotstack compatibel met Bluetooth-Sig en ondersteunt het meerdere profielen in een enkele microcontroller, waaronder SPP, HFP en HID.

De Microchip Bluetooth Evaluation Kit (DM183036) kost 109,99 dollar en bevat het Microchip Bluetooth Pictail Plus-dochterbord met de 16 bit USB Pic24FJ256GB110- en 32 bit Can/USB Pic32MX795F512L-microcontrollerplug-inmodules, die beide zijn voorgeprogrammeerd met Dotstack en het SPP-profiel. De kit is ontworpen voor gebruik met Microchips bestaande Explorer 16 Development Board (DM240001), dat apart leverbaar is voor 129,99 dollar.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content