Metatronics begint iot-webshop


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

De nieuwe Axxiot-webshop verkoopt producten waarmee bestaande systemen of diensten eenvoudig aan internet zijn te koppelen om zo de voordelen van het iot te benutten. Initiatiefnemer is Metatronics, specialist in maatwerk productontwikkeling en productie. Het Eindhovense bedrijf krijgt steeds vaker de vraag of het mogelijk is bestaande toepassingen gemakkelijk en kostenefficiënt om te vormen tot een iot-applicatie. Daarvoor heeft het nu een eigen productassortiment ontwikkeld, met bijbehorende webshop.

‘We starten met een klein assortiment omdat de vraag zo hoog is dat we niet langer willen wachten. Met onze producten kunnen bedrijven de iot-markt ontdekken en kijken wat deze hun te bieden heeft. Daarna kunnen ze een weloverwogen keuze maken om met onze producten te blijven werken of om de eigen producten of diensten te modificeren naar een iot-applicatie’, aldus Willem Hofland, salesdirecteur bij Metatronics en Axxiot.