Tools&Toys

Mentor brengt kant-en-klaar platform voor embedded-ontwikkeling

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mentor Graphics heeft het Embedded Readystart Platform gelanceerd. Dit is een kant-en-klare oplossing voor de ontwikkeling van embedded systemen. Het pakket bevat geïntegreerde software-IP, tools en services gericht op populaire borden en systeemchips. Readystart biedt designers praktische demonstraties en configuraties waardoor de ontwikkeltijd in veel gevallen kan worden teruggebracht van dagen tot minuten, claimt Mentor. Het bedrijf mikt op automotive-, consumenten-, industriële en medische toepassingen.

Het Readystart-platform combineert Mentors Nucleus-RTos met de Inflexion-interface voor 2D- en 3D-graphics en bedrade en draadloze communicatiemiddleware. Het is een enkele distributie om snel een compleet systeem op de rit te krijgen, inclusief een nieuwe BSP en powermanagement. Gebruikers kunnen snel bouwblokken toevoegen en verwijderen. Ook een gemiddelde doelomgeving is snel opgezet. Waar dat eerder gerust een dag duurde, kan dat met Readystart in een kwartiertje, stelt Mentor.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content