Mean Well verhoogt efficiëntie voeding met 12 procent


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

De energiezuinige schakelende PSC-100-voedingen van Mean Well zijn bedoeld voor beveiligingsapplicaties in krappe ruimtes en wisselende omgevingstemperaturen. De extra laderoutput met een gereduceerde spanning biedt zekerheid bij beveiliging, monitoring en noodbatterijen. Vergeleken met de AD-55 beschikt de PSC-100 over tien keer meer laadcapaciteit voor een minimale oplaadtijd. Het PCB meet 3 bij 5 inch. Mean Well heeft nieuwe technieken gebruikt waardoor de efficiëntie 12 procent hoger ligt dan bij de AD-55-voeding. De PSC-100-serie werkt met vrije luchtkoeling bij een omgevingstemperatuur van 70 graden Celsius.

In lijn met de normeringen die gelden in de beveiligingsindustrie is de voeding uitgevoerd met volledige alarmering, waaronder AC OK en laag batterijniveau. Wanneer de apparatuur wordt uitgeschakeld en het systeem op de back-up overspringt, wordt er een signaal uitgezonden om gebruikers eraan te herinneren snel te reageren. Als het batterijvoltage zakt naar 11 V (voor 12 V accu‘s) of 22 V (voor 24 V accu‘s), krijgen ze ook een seintje. Als bescherming tegen het overontladen van batterijen is de back-uploop volledig afgesloten als het voltage zakt naar 10,5 of 21 V.