Achtergrond

Maser legt elektronica op de pijnbank

Nieke Roos
Leestijd: 11 minuten

Eind vorig jaar vierde Maser Engineering zijn twintigste verjaardag. De afgelopen twee decennia is het Enschedese bedrijf uitgegroeid tot een vast adres voor Europese fab- en labloze hardwarefabrikanten om hun producten te laten doorlichten op defecten. Een kijkje in de keuken.

‘Met de voortschrijdende technologie worden ook de benodigde analysetools voor hardware steeds complexer, en dus duurder. Daardoor kunnen steeds minder chip- en elektronicamakers het zich veroorloven er eentje aan te schaffen en groeit de behoefte aan gedeelde faciliteiten voor test en diagnostiek. Dat is wat wij bieden op commerciële basis’, vertelt Kees Revenberg, directeur-eigenaar van Maser Engineering uit Enschede. ‘In ons onafhankelijke lab stellen we behalve de apparatuur ook gekwalificeerde engineers en technici beschikbaar om onze klanten met raad en daad terzijde te staan.’

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content