Tools&Toys

LNK maakt traffic-generator Slimbus interactief

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

LNK uit Romsée bij Luik heeft de Slimbus Interactive Traffic Generator op de markt gebracht. De oplossing zorgt voor automatische antwoorden op inkomende berichten, updatet automatisch de Guide Byte en speelt scheidsrechtertje op het berichtenkanaal wanneer dat nodig is. Slimbus is een Mipi Alliance-interface tussen basisband- of applicatieprocessoren en perifere componenten in mobiele terminals.

De eerst traffic-generator van LNK dateert van 2007 en was gericht op IP-simulatiebanken. Toentertijd begonnen bedrijven met de ontwikkeling van Slimbus-IP en hadden ze Slimbus-compatibele bitpatroonfiles nodig. Nu het eerste silicium uitkomt op basis van deze technologie en veel IP draait op FPGA‘s, zijn de eisen veranderd. LNK zegt dat zijn Interactive Traffic Generator aan deze eisen voldoet. Alle features van de bestaande statische traffic-generator zijn behouden en LNK heeft daar een serie interactieve functies aan toegevoegd. Alle realtime interacties met een Slimbus-systeem worden nu ondersteund.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content