Kort nieuws

LMS breidt uit in Oost-Europa

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

LMS International heeft aangekondigd zijn activiteiten in Roemenië op te voeren. De Leuvense testspecialist gaat zijn centrum voor softwareontwikkeling en -engineering in Brasov vergroten. Eind 2006 zijn de huidige veertig werknemers naar een nieuw pand verhuisd. Daar is ruimte voor nog eens honderd man. Dat is een aanzienlijke uitbreiding op het wereldwijde personeelsbestand van 750 mensen op 23 locaties.

Daarenboven gaat LMS een samenwerking aan met de technische faciliteit van de universiteit van Transsylvanië, eveneens in Brasov. De partners gaan samen het Engineering Center for Automotive & Aerospace (ECAA) oprichten. Het ECAA gaat test- en simulatieopleidingen aanbieden en R&D programma‘s ontwikkelen. ’Met dit partnerschap willen we bijdragen aan de opleiding van toekomstige softwareontwikkelaars‘, aldus Jan Leuridan, CTO van LMS. Ion Visa van de universiteit van Transsylvanië voegde daaraan toe dat ’de R&D-projecten zowel LMS als Roemenië en Europa ten goede zullen komen‘.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content