Levitech boort ledmarkt aan


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

De Almeerse machinebouwer Levitech heeft een rapid thermal processing-systeem geleverd aan een niet bij naam genoemde ledfabrikant. De Aziatische klant gaat de Levitor 4300, die op gaskussens zwevende wafers een supersnelle hittebehandeling geeft, gebruiken om galliumnitride structuren te annealen. ’De Levitor werd geselecteerd vanwege zijn vermogen om saffieren ledwafers uniform en snel te verhitten, resulterend in leds die aanzienlijk minder energie verbruiken‘, aldus Nobuyuki Ura, hoofd van Levitech Japan. Hij voegt eraan toe dat de mogelijkheid 2, 3 en 4 inch wafers te kunnen behandelen goed valt in de ledmarkt.

Levitech bedient met zijn RTP-systemen traditioneel de halfgeleidermarkt. Daarnaast is de spin-off van ASMI bezig zijn zwevende-waferconcept toe te passen in een machine voor de zonnecelindustrie.