Lecroy-oscilloscoop krijgt Core 2 Duo-processor


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Waverunner XI-A, zo heet de nieuwe digitale oscilloscoop van Lecroy. Het instrument kan overweg met signalen tussen 400 MHz en 2 GHz. De bemonstersnelheid bedraagt 10 GS/s en er is 25 Mpts geheugenruimte. Lecroy heeft het moederbord vernieuwt ten opzichte van eerdere modellen in de Waverunner XI-reeks. Met een Intel Core 2 Duo-processor, sneller Ram en een rappere harde schijf claimt het bedrijf dat de oscilloscoop 40 tot 70 procent sneller is dan de concurrentie.

Alle Waverunner XI-A-modellen zijn compatibel met Lecroys pakketten voor seriële triggering en decodering. Hiermee kunnen ingenieurs snel protocollen analyseren zoals Can, Flexray, I2C, Lin, RS232, SPI en Uart. Verder ondersteunen de apparaten Wavescan voor geavanceerd zoeken en analyseren, Wavestream voor snel beeld en Labnotebook voor documentatie en rapportgeneratie. De kasten zijn direct aan te sluiten op Lecroys mixed-signal oscilloscopen met 36 kanalen.