Tools&Toys

LatticeECP3-familie beter ondersteund in ISPLever

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Lattice Semiconductor heeft met Service Pack 1 de ondersteuning voor de LatticeECP3-familie sterk uitgebreid in zijn ISPLever-FPGA-ontwerpsuite versie 8.0. De ontwerpwaarden zijn aangescherpt met daadwerkelijk gemeten waarden van productiechips. Statische timing-analyse, timing-simulaties en berekeningen van het verbruik komen daardoor beter overeen met daadwerkelijke hardware.

SP1 voert nog meer verbeteringen door. De PCS/Serdes-kalibratie-instellingen voor de ondersteunde I/O-protocollen zijn geoptimaliseerd voor een robuuster gedrag. HDL-generatie van generiek DDR-interfaces met de IPExpress-tool is uitgebreid met twee additionele interfaces en de pinkeuze is flexibeler gemaakt.  Enkele verbeteringen in de Synplify Pro-synthese resulteren in betere prestaties en een lager gebruik in DSP-achtige toepassingen.

Service Pack 1 is per direct beschikbaar voor Linux, Unix en Windows. Bezitters van een onderhoudscontract kunnen de software gratis aanvragen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content