Kort nieuws

KVK selecteert honderd meest innovatieve mkb’ers van Nederland

Leestijd: 1 minuut

De Kamer van Koophandel heeft haar jaarlijkse lijstje met de honderd meest innovatie van Nederland bekendgemaakt: de Mkb Innovatie Top 100. Ongeveer een derde van de bedrijven valt onder de hightech-vlag. Op het moment is het nog een ongeordende lijst, tijdens de Dag van de Innovatie op 1 oktober zal hier een rang in worden aangebracht, waarmee een winnaar zal worden verkozen.

Enkele van de bedrijven op de lijst zijn genomineerd vanwege een specifieke uitvinding, zoals Dare met zijn veldgenerator voor emc-testen of Incas3 met de Wisemote-sensoren voor in pijpleidingen. De meeste bedrijven op de lijst richten zich echter volledig op de innovatie in kwestie. Onder de genomineerden bevinden zich onder meer Athom, Eternal Sun, Luxexcel, Mydiagnostick, Nerdalize, Omniradar, Robin Radar Systems en Robot Security Systems.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content