Kort nieuws

KPN en Sanoma op zoek naar ideeën rond 4G

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

KPN en uitgeverij Sanoma zijn op zoek naar innovatieve ideeën rond 4G en zullen helpen om de vijf beste hiervan tijdens een acht weken durend programma uit te werken tot een prototype. Het 4G Connect-programma is in eerste plaats bedoeld voor medewerkers van KPN en Sanoma, maar staat ook open voor externe deelnemers. Er is wel een voorwaarde: de organisatoren behouden zich het recht voor om aan het eind van de rit een ontwikkeld idee te kopen voor tienduizend euro.

Volgens KPN en Sanoma maakt 4G allerhande nieuwe toepassingen mogelijk. Ze denken daarbij niet alleen aan mobiel consumenteninternet, maar ze noemen ook toepassingen als realtime dijkbewaking of brandweerhelmen die plattegronden maken.

Het programma bestaat uit een kick-offbijeenkomst, verschillende webinars en een vierdaagse bootcamp voor de vijf finalisten, waarbij ontwikkelaars en designers helpen met het bouwen van een prototype. Er is plek voor driehonderd inschrijvingen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content