Tools&Toys

Keuze uit krachtige of zuinig Axiomtek-platform voor signage

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Axiomtek vermarkt zijn nieuwe 42 inch digitale signage-platform (1920 bij 1080 beeldpunten) in twee smaakjes: voorzien van een krachtige Intel Core2 Duo T9400-processor geklokt op 2,53 GHz of met een energiezuinige Intel Celeron M 575 op 2 GHz, beide standaard met 1 Gbyte DDR3-geheugen. De ventilatorloze DSA-142-eenheden beschikken over diverse sensoren, bijvoorbeeld om de lichtsterkte van het lcd-backlight aan te passen aan de lichtomstandigheden, om de slaapmodus te onderbreken wanneer er iemand langsloopt, om de de resterende levensduur van het backlight in de gaten te houden en om de bedrijfs- en buitentemperatuur te meten. Ook is gedacht aan een diagnosefunctie die de communicatie tussen scherm en systeembord in de gaten houdt.

De 160 Gbyte Sata-harddisk kan worden gevuld dankzij verschillende connectiviteitsopties: 802.11 WLan, 10/100/1000 Ethernet of vier USB-poorten. Daarnaast heeft het platform VGA- of DVI-out-aansluitingen, ingebouwde luidsprekers (twee keer 5 W). Een touchscreen is optioneel.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content