Tools&Toys

Karakteriseersoftware Keithley krijgt update

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

ACS Basic Edition is de nieuwste toevoeging aan de Automated Characterization Suite-familie van Keithley Instruments. De karakteriseer- en curvetracersoftware in combinatie met Keithleys Sourcemeter-instrumenten vervangt verouderde curvetracers. De oplossing kan curves tracen, maar is ook geschikt voor parametrische tests.

ACS Basic Edition bevat een uitgebreide bibliotheek met voorgeconfigureerde componenttestroutines. Hiermee is het mogelijk de start-uptijd te verkorten, codeontwikkeling te versnellen en het testproces te vereenvoudigen. Een gebruiker selecteert het componenttype dat hij wil testen uit een lijst. Vervolgens kiest hij de test die hij wil laten lopen. ACS Basic Edition toont het resultaat in een karakteristieke curve. Voor de gevallen dat er meer tests nodig zijn, heeft het pakket een multitestfeature die een reeks tests bundelt en uitvoert op de component.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content