Personen en bedrijven

Jan Van Lishout directeur Tass België

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Per 1 januari 2011 is Jan Van Lishout de nieuwe directeur van Tass België. Hij neemt dan het roer over van Geert Adriaens, die zich na tien jaar gaat oriënteren op activiteiten buiten de hightechdienstverlener. Van Lishout komt van Progress Software. Bij deze specialist in procesoptimalisatie werkte hij onder meer als internationale lead architect, landenmanager voor België en Luxemburg en algemene verkoopdirecteur voor de Emea-regio.

’Geert Adriaens heeft de afgelopen jaren een stevige organisatie opgebouwd die klaar is voor de toekomst. Met dit solide fundament en zijn kennis en ervaring kan Jan Van Lishout Tass naar de volgende fase leiden in België en de marktpositie daar verder uitbouwen‘, aldus CEO Robin van Poelje van Total Specific Solutions (TSS), de Apeldoornse ICT-onderneming die Tass drie jaar geleden overnam van Philips.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content