Tools&Toys

Ixxat breidt uit met PCI/104 Express-kaarten voor Can en Lin

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Ixxat brengt twee nieuwe PCI/104 Express-kaarten uit voor compacte industriële en mobiele computers. De Can-IB130/PCIE is een budgetvriendelijk passieve uitvoering, zonder een eigen microcontroller. De Can-IB230/PCIE is de actieve versie, voorzien van een 32 bit MCU en speciaal ontworpen voor gebruik in toepassingen met hoge eisen aan dataverwerking. Hij kan maximaal vier Can-kanalen op 1 Mb/s en honderd procent busbelasting realtime afhandelen.

De kaarten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met maximaal vier Can-interfaces of met een optionele schakelbare high- of low-speed Can- en Lin-interface. Indien gewenst, kan het aantal kanalen verder worden uitgebreid door meerdere kaarten in een pc te plaatsen. Alle businterfaces zijn standaard galvanisch gescheiden. De kaarten voldoen aan de eisen voor industriële en mobiele toepassingen en ondersteunen een uitgebreid temperatuurbereik van -40 tot 85 graden Celsius.

Ixxat levert een VCI-driver voor Windows mee, compatibel met analyse- en configuratietools van het bedrijf, maar gebruik met eigen programma‘s is ook mogelijk.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content