Kort nieuws

IPTE breidt uit naar Roemenië

Leestijd: 1 minuut

IPTE Factory Automation uit Genk heeft een vestiging geopend in het Roemeense Oradea. Dat meldt Evertiq. Het nieuwe kantoor biedt plaats aan vijfentwintig werknemers, die de verkoop en aftersales verzorgen voor het Oost-Europese land. Daarnaast huisvest het een productieafdeling voor testadapters. ’Met onze eigen vestiging in Roemenië versterken we onze aanwezigheid in deze belangrijke Oost-Europese markt‘, aldus topman Huub Baren. ’De afstand naar onze klanten en onze reactietijd is nu aanmerkelijk korter.‘

IPTE Factory Automation ontstond eind 2009 toen IPTE zijn automatiseringstak verkocht aan Baren en Vladimir Dobosch en zelf verderging als de Connect Group. De afsplitsing levert onder meer oplossingen voor het geautomatiseerd testen van printplaten, functie- en in-circuittests en componenten voor PCB-verwerking en productielijnen. Naast zijn hoofdkwartier in Genk had het nieuwe IPTE al vestigingen in Duitsland en Frankrijk. In Roemenië is het de buurman van voormalig moederbedrijf Connect, dat ook zetelt in Oradea.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content