Kort nieuws

ICT groeit door

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Het derde kwartaal heeft ICT Group een omzet geboekt van 31,8 miljoen euro. Dat is 23 procent meer dan in dezelfde periode van 2017. Organisch, exclusief het overgenomen Nedmobiel en het volledige geconsolideerde Intraffic, groeiden de inkomsten met drie procent. De belangrijkste wapenfeiten in het derde kwartaal waren de oprichting van de Orangenxt-tak voor softwareproducten en de verwerving van een meerderheidsaandeel in CIS Solutions, ICT’s Duitse distributeur van iot- en Logicnets-oplossingen.

Door een hogere productiviteit draaide ICT Nederland in Q3 een stuk beter dan vorig jaar. Strypes Bulgarije deed het iets minder doordat de productiviteit daar juist licht daalde. Raster profiteerde van verbeterde marktomstandigheden en Improve was stabiel, maar BMA presteerde door lagere hardwareverkopen substantieel minder dan twaalf maanden geleden. Bij het geconsolideerde Intraffic is ICT nog druk bezig om de efficiëntie op peil te krijgen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content