Tools&Toys

IAR-starterkits voor Arm-gebaseerde Toshiba- en TI-microcontrollers

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

IAR heeft starterkits aangekondigd voor Toshiba‘s industriële M360-microcontrollers en voor TI‘s Hercules-beveiliginsdevices. Toshiba‘s Arm Cortex-M3-gebaseerde M360‘s, onderdeel van de TX03-serie, zijn bedoeld voor industriële controle, kantoorautomatisering en digitale consumententoepassingen zoals  multifunctionele printers, audiovisuele systemen en industriële apparatuur. IAR levert twee kits voor de Toshiba-controllers. De eerste bevat een evaluatiebordje met TMPM364-controller, lcd, USB-host, Can-connectoren en IAR‘s J-Link Lite-debugprobe. De tweede bevat een TMPM366-MCU met USB device en IAR‘s J-Link Lite on-board. Beide kits komen met voorbeeldapplicaties en ontwikkelsoftware in de vorm van C/C++-compiler en -debugger, de IAR Embedded Workbench-IDE in 32K Kickstart- evaluatieversies.

De Hercules-microcontrollers van Texas Instruments zijn gericht op beveiligde toepassingen, bijvoorbeeld voor de medische, industriële en transportsectoren. De IAR-kit bevat een Arm Cortex-R4F-gebaseerde controller-kit met IAR J-Link Lite-debugprobe met bijbehorende softwaretools en voorbeeldtoepassingen van zowel TI als IAR.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content